A 450 sq. ft. studio apartment in New York City was lovingly transformed from dark and dingy to a bright and cheery space.  Keep reading to see the pre-renovation photos.

The studio is located in a pre-war building and featured an original farmhouse sink from the 1930s.  There was not an inch of counter space and the kitchen was painted in an unflattering dark brown color.

8 Comments on A pied-à-terre Renovation, NYC

    • Thank you! We opened up the door to the kitchen and tore out a closet to create the sleeping nook. It was such a fun project for me.

  1. I love the design! Where did you find the chairs, coffee table and white chandelier? I’ve been looking for something similar for my new studio.

      • The chairs are Kartell from ABC Home (also available on YLiving), the round table is from CB2, and the white chandelier is from the now defunct Brocade Home store. Good luck!

2Pingbacks & Trackbacks on A pied-à-terre Renovation, NYC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *